Frie Tøyler > Send inn bilder til neste års fotokalender – TjueTretten!

Send inn bilder til neste års fotokalender – TjueTretten!

Vi lager en ny utgave av vår 365-dagers-kalender, og vil ha fotobidrag fra deg. I år var hele 80 fotografer med. Fristen for å sende inn bilder er 1. september. Du får én kalender for hvert bilde du får med i kalenderen (maks 10 stk). Les mer om hvordan du sender inn bilder her.

Vi er i gang med planlegginga av neste års TjueTretten-kalender, og vi vil gjerne ha bidrag fra deg. Kalenderen inneholder 365 kort med et foto, sitat, anbefaling for hver dag.

NB: Du trenger ikke være profesjonell fotograf for å sende inn bilder.

Vi tar i mot alle bilder i alle formater, uavhengig om de er tatt med mobilkamera, analog, digitalt! Men de bør være av en viss oppløsning. Bildene blir selvfølgelig kreditert.

Slik sender du inn bilder:

  • Send bilder på e-post til frietoyler@gmail.com, eller…
  • del en Dropbox-mappe med frietoyler@gmail.com

Huskeliste før du sender

  • Bildene burde være minimum 1240 x 886 pixels (105x75mm i 300pdi). Jpg-format er et greit format.
  • Skriv navnet på fotografen i filnavnet

Du får én kalender for hvert bilde du får med i kalenderen. Men, vi har satt en grense på 10 kalendere per fotograf. Dvs dersom du får med 13 bilder, vil du få 10 kalendere.

FRIST: 1. september

Om du lurer på hva i alle dager dette kalenderkonseptet dreier seg om, kan du lese litt mer her:

OM KALENDEREN

TjueTretten er en dagskalender som inneholder et foto, et sitat og en låt for hver nye dag i 2013. Totalt inneholder boksen 365 kort som hver for seg byr på en liten overraskelse.

Om du følger kalenderen vil den kunne gi deg både en underfundig, hyggelig, morsom, makaber eller formidabel start på de ulike dagene. Og, kanskje oppdager du musikk du ikke har hørt før? Kanskje får du deg en favorittartist? Kanskje begynner du å se rundt deg og oppdage de små underfundighetene, paradoksene og absurditetene i de visuelle omgivelsene? Og kanskje begynner du å tenke nøyere igjennom hva du sier. Og høre på andre.

Skriv en kommentar

Send kommentar